dinsdag, januari 31, 2023

Verhuur

Huren

Vermelde prijzen zijn per 24 uur.

We verhuren met name die apparatuur die de camera's bewegen, zoals sliders, tracks en jibs. Alle verhuur gaat onder de voorwaarden die te  vinden zijn op de site. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW. 

Bij verhuur van 2 dagen of een weekend: 10% korting. Bij verhuur van drie dagen: 15% korting. En bij een verhuur van meer dan vier dagen: 20% korting.

Jib 4,5 meter

 

€ 70,=.

Deze Jib komt met een dolly en bereikt een hoogte van vier en halve meter. De onderdelen zijn alle niet langer dan 1 meter. De bediening gaat met een joystick die de elektrische kop pant en tilt. Gewichten inclusief.

Jib 4 meter

 

€ 70,=.

Deze Jib komt met een dolly en bereikt een hoogte van vier meter. De bediening gaat met een joystick die de elektrische kop pant en tilt. Gewichten worden mee geleverd. (Monitor kan apart worden bij gehuurd)

Monitor 7#

 

€ 10,=.

Monitor van 7 Inch. HDMI en tulp aansluitingen.

Monitor 10#

 

€ 15,=.

Monitor van 10 Inch. HDMI en tulp aansluitingen.

Cinetrac systeem

 

€ 60,=.

Cinetrac systeem komt met de speciale dolly en statief met kop. De track bestaat uit flexibel massief rubber en maakt een track van 8 meter op elke ondergrond. Inclusief een rechte aluminium track van 6 meter.

ENG set

 

€ 20,=.

ENG set van Sennheisser. Komt met lavelier microfoon met zender, een aparte microfoonzender en een ontvanger. XLR of Jack aansluiting voor de camera. Eventueel een passende reporter microfoon erbij huren.

Tascam

 

€ 10,=.

Tascam 4 voor veilige audio opnames.

Richtmic met boom

 

€ 10,=.

Richtmicrofoon van Rode met boom..

Pan/Tilt kop

 

€ 30,=.

12V pan-tilt kop met joystick bediening. Kan gebruikt worden op een statief of Jib.

Statief

 

€ 15,=.

Solide video statief van Manfrotto met Manfrotto 504HD videokop.

Site Login